Vila, 23ª als 10km clàssics de la Copa d’Europa

 

 

Avui s’ha celebrat la segona de les tres proves que Carola Vila disputa a la Copa d’Europa de St. Ulrich am Pillersee (Àustria). La fondista andorrana ha lluitat a la prova dels 10km clàssics, on ha acabat 23ª.

Vila ha finalitzat 23ª amb un temps de 34.41,6, a 2.28,6 de la guanyadora, la italiana Ilaria Debertolis, que s’ha imposat amb 32.13,0.

Demà l’estació austríaca acull l’última cita d’aquesta OPA, amb els 10km patinadors.

Laura Orgué, entrenadora: "Una cursa molt dura per les condicions de la pista. No hi ha res de neu, tota transportada amb camions i fa molta calor, aixi que la pista es va deteriorant molt ràpidament. El problema de la neu també ha fet que no hagin pogut preparar el recorregut habitual i això ens ha perjudicat perquè s'ha convertit en una pista amb poques pujades dures, que és un dels punts on la Carola es defensa millor. Tot i aixó, creiem que 23a és una bona posició que consolida la seva posicio al voltant de les 20 primeres tal i com va passar en l’anterior OPA de distància. Demà tenim els 10km patinadors, una nova oportunitat per seguir en aquesta línia i fins i tot millorar-la si les coses surten bé".