Verdú, en el top 10 del gegant Nor-Am de Nakiska

 

Joan Verdú ha tornat amb força a les Nor-Am Cup de Nakiska (Canadà). Ahir a la nit, en el gegant, va ser 9è.

Verdú va fer el 9è temps final amb un crono total de 1.50.92, a només 0.94 del guanyador, l’holandès Maarten Meiners, que es va imposar amb 1.49.98. Verdú va aconseguir entrar en el top10 després que en la primera mànega, amb 55.04, fos el 14è temps a 0.86 del millor. En la segona mànega, amb 55.88 va aconseguir guanyar cinc posicions. Verdú ha acabat a només 0.13 del podi, que tancava el suís Tanguy Nef, amb 1.50.79.

Per la seva part, Àxel Esteve, que en la primera mànega va finalitzar a 1.81 del millor temps, en la segona va quedar fora.

Joan Verdú, esquiador: “Penso que he anat de menys a més. La primera mànega ha sigut una mica tímida perquè crec que em falta una mica de ritme en carrera. Però, la segona ha sigut bastant millor i poc a poc em noto en confiança, agafant millors girs. Llàstima que em quedo a 13 centèsimes del podi, perquè hagués sigut una molt bona carrera per començar. Tot i així, molt content per seguir treballant en aquesta direcció. La lesió no m’està posant problemes i això és important”.