Oliveras, 16è i dins dels punts de Copa d’Europa en skicross

Marc Oliveras va decidir canviar de disciplina i està obtenint resultats aquesta temporada, la seva primera en la modalitat d’skicross. L’esquiador andorrà és a Val Thorens (França) disputant la Copa d’Europa, i ahir va ser 16è, entrant d’aquesta manera en la zona de punts de la competició continental, sumant-ne 15.

Entre els 62 participants de la cursa, Oliveras va aconseguir finalitzar en la 16ª posició en una competició que va estar guanyada per l’austríac Frederic Berthold amb un crono de 46.57. Oliveras va obtenir un millor temps de 48.03. Amb aquesta cursa, Oliveras suma 15 punts de Copa d’Europa i se situa en la 30ª posició de la general.

Avui, també a Val Thorens, s’havia de disputar una segona cita d’aquesta Copa d’Europa, però el mal temps ha obligat a suspendre-la. Ara, Oliveras tornarà a competir a principis de gener, on escollirà entre dues cites, o bé el 10 i 11 de gener les curses FIS de Reiteralm, o bé els Nacionals de França a Val Thorens. La següent Copa d’Europa serà el 24 de gener a Lenk (Suïssa).