Cande Moreno també marca punts en la supercombinada de la Copa d’Europa de Kvitfjell

 

L’estació noruega de Kvitfjell ha acollit avui la seva última jornada de la Copa d’Europa amb la celebració del supergegant amb què es tancava la supercombinada. Cande Moreno, després de sumar 8 punts ahir en la competició europea, avui ha estat 29è en la supercombinada, sumant els seus primers 2 punts de Copa d’Europa en aquesta disciplina.

Moreno ha disputat avui el supergegant, en el qual ha fet el 27è temps amb 55.33, a 1.55 del millor registre, que era per a la favorita, l’austríaca Nadine Fest amb 53.78. Aquest supergegant servia per sumar els temps a l’eslàlom d’ahir per donar d’aquesta manera la classificació de la supercombinada. En aquesta disciplina, l’esquiadora andorrana sumava els 55.33 d’avui i els 44.45 de l’eslàlom d’ahir. El resultat ha estat un temps de 1.39.78, a 3.20 de l’austríaca Fest, guanyadora amb 1.36.58, i la suma dels 2 primers punts de Copa d’Europa de Cande Moreno en aquesta disciplina. L’esquiadora del Principat ha compartit 29ª posició amb la francesa Anouck Errard, les dues amb idèntic crono total.

La pròxima cita per a Cande Moreno seran els dos supergegants de Saint Moritz, també corresponents a la Copa d’Europa i previstos per als dies 10 i 11 de desembre.

Cande Moreno, esquiadora: “A la carrera d’avui no he esquiat tan bé com a la d’ahir. He fet alguna errada que m’ha frenat una mica abans del pla, però crec que he pogut mantenir bastant la velocitat, i dins de tot no ha estat tan malament. Torno a estar dins de les 30, així que, en general, positiu per molt que no hagi estat el meu millor esquí”.

Dejan Poljansek, entrenador: “Avui ha competit en el supergegant, el que era la segona part de la supercombinada. Ha acabat 29ª en la supercombinada i 27ª en el supergegant. Sembla que el dorsal número u que portava no era el millor número, i al mateix temps ha comés algunes petites errades durant la carrera. No ha estat suficientment forta i precisa en alguns moments, però al final ha sumat els seus primers dos punts en la supercombinada de Copa d’Europa”.