Cornella, 18è al gegant FIS de Trysil

 

Avui l’estació noruega de Trysil ha acollit un segon gegant FIS Xavi Cornella ha estat 18è, mentre que Bartumeu Gabriel no ha competit per precaució, en tenir problemes físics.

Cornella ha estat 18è amb 2.03.44, amb +3.91 respecte al vencedor, el noruec Patrick Haugen Veisten (1.59.53). L’andorrà ha marcat en la primera mànega un crono de 1.03.87, situant-se en la 23ª plaça, però ha estat en la segona mànega, amb un temps de 59.57, quan ha desenvolupat un millor esquí per guanyar posicions i, sobretot, deixar molt bon gust de boca. Finalment, el seu 18è anima al corredor i al cos tècnic per continuar en aquesta línia de treball..

Max Tissot, director d’esquí alpí de la FAE: “Avui Bartu no ha pogut córrer perquè li feien mal les tíbies. Ha intentat escalfar, però no estava bé i per això no ha competit. Cornella en la primera mànega ha estat una mica millor que ahir. S’ha posat el 23, de temps està una mica lluny comparat amb el que podem esperar, però això és relatiu i és millor que ahir. En la segona mànega, molt bé. Ha agafat un bon ritme, que és el que volem que faci des del principi i ho ha aconseguit. Ha fet una mànega bona de dalt a baix, ha fet el 16 temps de mànega, a només 1.15 i remunta fins a la 18ª plaça i es queda a tres segons del segons, la qual cosa és molt interessant per a ell, sobretot perquè la gent que hi ha al davant són esquiadors de nivell molt bo de Copa d’Europa. Hi ha dos top10 de la setmana passada, i és una bona referència. Molt contents amb la segona mànega de Xavi i a veure si li dona la confiança per arrencar bé aquesta nova temporada”.