Aguareles Loan, 10è al seu heat en les classificatòries de la Copa del Món d’slopestyle

Carles Aguareles Loan ha disputat avui a Suïssa la Copa del Món de Silvaplana d’slopestyle. L’andorrà ha estat 10è, en la que ha estat la seva millor actuació en la màxima categoria del freestyle.

Aguareles Loan ha estat 10è després d’una primera ronda en què ha marcat 74.50 punts. En la segona mànega, no ha millorat la puntuació, amb 24.75. Amb tot, els 74.50 de la primera baixada l’han situat en la 10ª posició, a poc més de deu punts de la cinquena posició que donava la classificació. Cinquè ha estat el suec Emil Granbom, amb 86.75. El millor rider del heat 1 ha estat el noruec Bic Ruud, amb 94.25.

Josep Gil, tècnic: “Esquia com ha d’esquiar. Fa la ronda que porta treballant els últims anys. Finalment, pot fer els tres dobles en ronda, el primer truc és un esquerra-dretes doble 10, el segon dretes doble 12, i l’últim un Swift doble 10. L’estil, el grap i tot és molt bo, i als jutges els ha agradat molt. Està sota de riders molt, molt bons, el rider de a sobre és Christian Nummedal, noruec amb una ronda increïble, el de sobre també és un canadenc amb una ronda increïble també... Està molt ben posicionat, i això ens dona energia per poder veure el futur millor i saber què hem de treballar. Ens quedem amb aquest bon sabor de boca ara al final de temporada, ja que és l’última competició World Cup, i Carlitos veu que pot arribar i que pot estar dalt. Igual que el canvi ha estat enguany el top 25 aquesta temporada, potser l’any que ve pot donar guerra i pot lluitar-se la seva plaça World Cup i estar sòlid a dins de les Copes del Món. Ho lluitarem al màxim, i s’ho mereix tot. De veritat que està en un molt bon nivell per lluitar per estar a un nivell de top 20 del món i ho intentarem fer-ho com sigui. Seguirem aquesta línia de treball, portem molt bon feeling, els entrenaments han sigut molt bons aquesta temporada. Intentarem aconseguir el mateix i que Carlitos pugui arribar a dalt de tot.