Estévez, 11ª a la primera Copa d’Europa de Lenk

Avui Maeva Estévez ha disputat la primera cita de la Copa d’Europa de Lenk, a Suïssa. L’andorrana ha estat 11ª en una cursa amb moltíssim nivell i corredores de la Copa del Món. Estévez ha sumat 120 punts de la competició continental.

Estévez és a Lenk on s’han donat cita una gran part de les corredores franceses, suïsses, alemanyes i angleses que habitualment competeixen a la Copa del Món. Amb tot, Estévez ha estat capaç de classificar-se per a les finals entre les 16 primers, i això que entre la 4ª classificada i la 16ª totes estaven en el mínim marge d’un segon. Estévez, a les qualis, ha estat 11ª classificada, i s’ha classificat per a quarts de final.

En quarts ha competit en la primera ronda amb rivals com la francesa Nelly Moenne, que havia estat el tercer millor temps en les qualis i que finalment ha acabat aquesta primera cita de Copa d’Europa com a segona, a més de la suïssa Aline Albrecht i l’altra suïssa, de Copa del Món, Sina Siegenthaler.

Estévez ha sortit bé i s’ha situat en segona posició. Anava tota l’estona segona mentre les rivals intentaven fer l’extern en el segon peralt, però ha sabut bloquejar el pas i s’ha notat ràpida. A l’últim mòdul l’han avançat, l’han fet un intern en el cinquè peralt però ha agafat a la rival, i ha arribat a meta tan ajustada que s’ha hagut de decidir per foto finish, que ha determinat que Estévez era tercera del heat i es quedava sense les semifinals. Amb tot, Estévez ha acabat 11ª en aquesta cita europea d’un alt nivell i amb molt bones sensacions. La guanyadora d’avui ha estat la francesa Chloe Trespeuch.