Esteve, top 10 amb la 9ª posició a la Copa del Món de Falun

Avui Irineu Esteve ha tornat a demostrar el seu gran potencial. Esteve ha estat 9è en la prova dels 15km de la Copa del Món de Falun, a Suècia.

L’andorrà ha marcat el 9è temps, un top 10 que mai cap andorrà havia assolit perquè, fins aquesta temporada, tampoc s’havia obtingut els resultats que el jove fondista està aconseguint. Esteve ha estat 9è amb 34.26,5, a 1.07,9 del guanyador, el rus Alexander Bolshunov, que s’ha imposat amb 33.18,6.

La cursa de Copa del Món ha tornat a ser històrica per a l’esquí andorrà. La prova, a més, ha comptat amb una alta participació, amb 66 fondistes en la línia de meta.

Irineu Esteve, fondista: “Hem sortit forts, i mirant els parcials hem aconseguit en la segona volta anar més o menys al mateix ritme que a la primera i a la tercera ja hem pogut acabar més forts. Això ens ha permès escalar posicions, així que content. El ritme no era un ritme molt, molt alt per la posició que hem fet, però també estem al final i la gent comença a anar una mica cansada. Hem aconseguit un molt bon resultat i estem molt contents”.

“Estic molt content per com ha anat la cursa, perquè ens hem trobat molt bé en totes les voltes i just l’última, que potser és la que comptava més, i a la qual li teníem una mica de por de baixar el ritme, l’hem pujat i hem acabat molt contents”.

 

FOTO: Stanko Gruden / Agence Zoom