Gutiérrez, 10ª a l’eslàlom dels Nacionals d’Eslovàquia

 

Avui s’ha disputat a Jasna (Eslovàquia) l’eslàlom femení dels campionats nacionals d’Eslovàquia, amb Mireia Gutiérrez en el top 10.

L’esquiadora ha estat 10ª amb un crono de 1.47.71, a 1.19 de la vencedora, la britànica Charlie Guest (1.46.52). La cursa, amb molt nivell amb corredores de la Copa del Món i de la Copa d’Europa, ha mostrat una Mireia Gutiérrez molt sòlida, especialment en la primera mànega, segons han explicat els tècnics.

L’andorrana ha marcat el tercer millor temps en la primera mànega, amb 53.20, a només 0.24 del millor crono de la mànega. En la segona mànega, novament la pista s’ha trencat com en la cursa de la Copa d’Europa en aquesta mateixa estació, i han començat a aparèixer forats. Gutiérrez els ha salvat millor que el passat dia de Copa d’Europa, però en el pla ha comés una errada i ha perdut una mica de temps. Finalment, ha estat 10ª en la cursa a 1.19 de la millor. 

Mireia Gutiérrez viatja ara a Spindleruv Mlyn (República Txeca), per disputar l’última cita del calendari de la Copa del Món d’eslàlom, abans de la cita de Soldeu. La prova d’eslàlom de la Copa del Món txeca serà el dia 9, a les 10:30h la primera mànega, i les 13:30h la segona.