Marín, 25è a les finals de la Copa del Món de Baqueira Beret

 

Avui s’han disputat a Baqueira Beret (Espanya) les finals de la Copa del Món de boardercross, amb Lluís Marín. L’andorrà ha estat 25è.

Marín ha finalitzat el 25è classificat en una cursa en què no ha pogut superar els vuitens de final. L’andorrà, amb una sortida que el deixava al darrere, ha intentat recuperar el terreny perdut. Els seus rivals de ronda, el canadenc Kevin Hill i els australians Jarryd Hughes i Adam Dickson, anaven per davant, però gairebé en la part final han xocat i han caigut tots tres. Marín, que venia per darrere a alta velocitat, no els ha pogut evitar i ha acabat també caient. Marín s’ha quedat a terra tot i que, finalment, no ha patit cap lesió, però sí un fort cop.

Lluís Marín, rider: “Em trobo millor. M’he espantat una mica perquè ha sigut un cop molt fort, però estic una mica decebut. Sí que he fet una errada a la sortida, i això m’ha fet quedar-me en la quarta posició. Però, tenia una bona línia, sabia que a l’interior la gent perdia velocitat, i he agafat una línia més externa, per intentar avançar al rebufo. Finalment, se m’han caigut al davant i m’he pegat un bon cop. Una llàstima, perquè el nivell hi és, les sensacions hi són, però el resultat no acaba d’arribar".