Marín, 7è millor temps i classificat per a les finals de la Copa del Món de Baqueira Beret

Avui s’ha disputat a Baqueira Beret (Espanya) la sessió de qualificació de la Copa del Món de boardercross, amb Lluís Marín en la sortida. L’andorrà ha aconseguit la classificació directa per a les finals de demà.

Marín s’ha classificat en primera ronda amb un temps de 54.27, que el situava 7è en la classificació del dia. El millor temps ha estat de l’espanyol Lucas Eguibar, amb 53.44. En primera ronda es classificaven els 16 millors. La resta, fins a un total de 32, s’havien de buscar la classificació en una segona ronda que Marín no ha calgut que fes.

Marín competirà demà en el heat 7 dels vuitens de final de les finals d’aquesta Copa del Món. Ho farà juntament amb el canadenc Kevin Hill i els australians Jarryd Hughes i Adam Dickson.

Els vuitens de final de demà començaran a partir de les 13:30 hores.

Lluís Marín, rider: “Estic molt content. He fet uns bons entrenaments aquí a Baqueira, i després ho he pogut demostrar en aquesta baixada. Estic molt content perquè amb un dorsal 53 i amb aquestes condicions, que canvien tant, no era evident. Però, a poc a poc ens anem acostant a l’objectiu. Tornem a estar en forma i la carrera de veritat és demà. Així que demà esperem més i millor.