Carola Vila, 53ª al 10km dels Mundials absoluts de fons

 

Avui s'ha disputat a Seefeld (Àustria) la segona cursa dels Campionats del Món absoluts amb representació andorrana. Carola Vila ha debutat en la competició en la cursa dels 10km.

La fondista andorrana ha estat 53ª en la seva estrena en la màxima competició, amb un temps de 30.54,8, a 3.52,7 de la vencedora, que ha estat la noruega Therese Johaug, amb 27.02,1. L’andorrana ha complit amb l’objectiu, que era estar entre la 45 i la 55. 

Carola Vila, fondista: “Era una carrera que ja sabíem que veníem a agafar experiència, no a buscar un resultat. Crec que ens hem defensat bé. No he fet un carrerón, l’he trobat una carrera molt dura, i al final en l’últim quilòmetre he perdut una mica. També el temps, amb la neu molt lenta, crec que tampoc m’ha ajudat. Tenia uns esquís molt bons, que amb aquestes condicions a vegades és una mica difícil, però ens hem defensat bé. El temps que he perdut tampoc no és moltíssim. Estic contenta. Penso que ens anirà bé de cara al futur. Em va fer molta il·lusió, penso que he agafat experiència i penso que això està bé”.