Mimi, 31ª a 0.08 d’entrar en les 30 de la Copa del Món

Avui s’ha disputat a Maribor (Eslovènia) una nova cita de la Copa del Món d’eslàlom femení, amb Mireia Gutiérrez en competició. L’andorrana ha estat 31ª, a només 0.08 de la classificació per a la segona ronda.

Amb el dorsal 36, Mireia Gutiérrez ha marcat un crono de 54.92, a només 0.08 de la 30ª posició que ha tancat la txeca Gabriela Capova, amb 54.84, Mimi ha acabat 31ª compartint posició amb l’austríaca Michaele Dygruber, amb idèntic registre de 54.92. El temps de Gutiérrez se situava a 4.87 de la millor, la nord-americana Mikael Shiffrin, que marcava 50.05 en la primera mànega i que, finalment, també s’imposava en la cursa de la Copa del Món.

La pròxima cita de Gutiérrez són les dues Copes d’Europa d’Obdach (Àustria), abans dels Campionats del Món d’Are.

Mireia Gutiérrez, esquiadora: “He acabat bastant empipada ara al final perquè no passo el tall de res, de 0.08. És una llàstima perquè les condicions han anat empitjorant i les que han sortit davant han anat recuperant places. Però és el joc, avui faig dos petits errors que em costen la classificació. Ara he de ser positiva i mirar endavant. Ara tinc Copes d’Europa que són importants, i els Mundials i a veure si fem mànegues plenes i sense errors”.

Roger Vidosa, entrenador: “Un dia amb altes temperatures, amb molta sal a la pista. Es marca i és difícil entrar des del darrere. Però amb el dorsal que té ara, el 36, era possible. Però ja ha sortit amb falta de ritme, i també fa una errada on no tocava, a una entrada de mur on estava tot molt just i entrar darrere en aquesta part, costa car. Després s’ha posat a esquiar bastant bé gairebé fins el final i no ha passat per molt poquet”.