Mijares acaba 16ª, millora de punts FIS i millor corredora de 2002 a l’eslàlom FIS de Soerenberg

Avui s’ha disputat un eslàlom FIS a l’estació suïssa de Soerenberg amb l’equip femení. Carla Mijares ha estat la millor andorrana, 16ª en la classificació final, i 3ª de les corredores de 2002.

Mijares, que sortia amb el dorsal 33, ha marcat 1.30.46, a 2.26 de la guanyadora, la suïssa Norina Mooser (1.28.20). Mijares ha fet, a més, el millor temps de la segona mànega, amb 44.34 i marca 44.17 punts FIS, que és el seu millor resultat fins ara. En l’última llista de la FIS, l’andorrana tenia 53.75 punts. També Mijares ha assolit la tercera posició de les corredores de 2002, després de la francesa Caitlin MC Farlane i la suïssa Delphine Darbellay.Per la seva part, Zoe Ramírez no ha pogut completar la segona mànega, mentre que Jessica Núñez no ha finalitzat la primera. Igualment, Xènia Rodríguez no ha disputat la segona mànega per precaució, amb molèsties als isquiotibials, tot i que demà estarà en condicions de competir.

Per la seva part, Zoe Ramírez no ha pogut completar la segona mànega, mentre que Jessica Núñez no ha finalitzat la primera. Igualment, Xènia Rodríguez no ha disputat la segona mànega per precaució, amb molèsties als isquiotibials, tot i que demà estarà en condicions de competir.