Carola Vila guanya els 7,5km de la FIS de Campra

Carola Vila ha disputat avui els 7,5km de la FIS de Campra, a Suïssa, amb victòria per a la fondista andorrana.

Carola Vila ha completat la cursa amb 23.29,3. El seu temps ha estat el millor de la carrera. La segona corredora en el podi ha sigut la suïssa Aline Meier, a 9 segons de l’andorrana. Tercera, a 11 segons de Vila, ha acabat la també suïssa Anja Weber. La cursa ha comptat amb la participació de 41 fondistes.

Carola Vila havia finalitzat 11ª en l’sprint del dia anterior, guanyat precisament per Alina Meier, segona avui darrera de l’esquiadora de la FAE.

La pròxima cita de Vila serà el cap de setmana vinent, la Copa d’Europa (OPA) de Valdidentro-Isolaccia.

Carola Vila, esquiadora: “Avui la carrera ens ha anat molt bé. Els primers intervals no sé si anava la 8ª o així, però és que crec que he agafat una mica de fred abans de sortir i m’ha costat una mica escalfar-me. Però, a partir del quilòmetre 2,5 ja marcava el segon millor temps. He pogut anar millor, m’he trobat molt bé durant la carrera, tenia molt bons esquís, molt ràpids. He pogut recuperar i hem acabat primers. Estic supercontenta perquè una victòria sempre fa molta il·lusió. Ara a pensar en la Copa d’Europa de la setmana que ve. Moltes gràcies a tots i sobretot a l’equip, que ha fet uns esquís molt bons”.

Laura Orgué, entrenadora: “S’ha trobat molt bé físicament. Eren tres voltes de 2,5km. Ha anat de menys a més. A la primera volta passava 8ª, a la segona volta era 2ª i ha fet una tercera volta molt forta, acabant primera”.

“Després d’aquest cap de setmana es confirma que Carola està treballant molt bé i que el seu nivell aquest any ha pujat. Tenim moltes ganes de poder començar amb la Copa d’Europa, la setmana que ve”.