Àxel Esteve, 16è a l’eslàlom de la Nor-Am Cup de Panorama

Ahir a la nit (hora andorrana) es va disputar una nova prova de la Nor-Am Cup de Panorama (Canadà). La segona de les carreres va ser un nou eslàlom.

Àxel Esteve va finalitzar 16è amb 48.73 en la primera mànega i 51.32 en la segona, amb un temps total de 1.40.05, a 2.04 del vencedor, el canadenc Simon Fournier (1.38.01). No van poder finalitzar la primera mànega Xavi Salvadores i Àlex Rius.

Demà es disputa un primer gegant a aquesta mateixa estació.

Max Tissot, entrenador: “El resultat és similar al del dia anterior... Àxel fa una primera mànega correcta, sense més i acaba el 12è de la mànega a 1.03. Àlex Rius esquia molt millor que en el primer eslàlom però acaba perdent el control a tres quarts de cursa... anava a entrar entre els 30 millors al temps intermig. Xavi Salvadores també esquia millor encara que fa algunes errades a l’hora d’equilibrar. Surt de la pista a tres quarts de mànega i anava una mica més al darrera d’Àlex”.

“A la segona mànega, Àxel esquia correctament encara que encara que una mica tímid en algunes zones, perd bastant temps i acaba 16è a 2.04 del primer, Fournier”.

“Llàstima perquè són bones carreres i estan esquiant bé, però encara no han trobat la bona marxa en carrera. Igualment hi ha coses positives”.