ALPÍ: Hinterreitner, 6ª al gegant FIS de Geilo

Avui s’ha disputat a Geilo (Noruega) el segon gegant FIS amb la presència de l’equip femení de la FAE. Sissi Hinterreitner ha finalitzat en la 6ª posició.

Hinterreitner ha aconseguit la 6ª posició en una carrera guanyada per la noruega Andrine Maarstoel, amb 1.54.94. L’andorrana ha marcat un temps de 1.57.49, a 2.55 de la guanyadora. Pel que fa a Carla Mijares, ha estat 27ª amb un crono de 2.01.30, a 6.36, mentre que Xènia Rodríguez ha acabat 35ª amb 2.03.65, a 8.71.

Jessica Núñez no ha completat la primera mànega, mentre que en la segona ha quedat fora Zoe Ramírez. Ramírez ha patit una caiguda i s’ha trencat l’espatlla. L’esquiadora tornarà a Andorra. 

Yago Antes, entrenador: “Sissi fa una bona primera mànega on anava segona, i a la segona mànega fa un esquí molt tímid i passiu i acaba 6ª amb 47 punts. Carla Mijares fa unes errades encara de corredora de primer any i al final 80 punts. Pel que fa a Jessica Núñez, no ha respectat les línies i ha quedat fora. Xènia Rodríguez ha anat molt rodona i controlant la velocitat, per la qual cosa ha acabat molt lluny. La pitjor notícia és que la Zoe Ramírez s’ha trencat l’espatlla dreta quan ha caigut en la segona mànega”.

Demà es disputa un eslàlom FIS.