Alpí: Esteve, 9è a l’eslàlom i Moreno 39a al gegant dels Campionats de França  

Avui s’ha disputat una nova jornada dels Campionats de França en categoria masculina. Àxel Esteve ha finalitzat al top10 a l’eslàlom mentre que Cande Moreno ha sigut 39a al gegant.

Àxel Esteve ha acabat 9è a l’eslàlom masculí dels Nacionals francesos amb un crono de 1.32.94, a 2.69 del vencedor, que ha estat el francès Victor Muffat-Jeandet, amb 1.30.25. 

Max Tissot, entrenador: “Bona carrera d’Àxel a l’eslàlom. Ha sigut una carrera d’alt nivell. Fa una primera mànega correcta, però sense més. En canvi a la segona mànega ha estat molt a prop dels millors de la mànega. Ha estat una carrera molt positiva per a ell”.

Per la seva part, Cande Moreno ha estat 39a al gegant femení amb un temps de 2.18.46, a 9.01 de la vencedora, la francesa Tessa Worley (2.09.45).

Roger Vidosa, entrenador: “La primera mànega de Cande fa molts errors, ja perd un pal al primer mur i la mànega se li fa llarga. Acaba a gairebé cinc segons (4.95). A la segona mànega fa un bon principi i a la part baixa es torna a menjar una mica les entrades i falla una mica. En tot cas la segona mànega era bastant correcta”.