Alpí: Vargas, millor supergegant de la temporada als Nacionals britànics  

Avui s’han disputat a Tignes (França) dos supergegants dels Nacionals de Gran Bretanya. Matías Vargas ha aconseguit el seu millor resultat en la disciplina en tota la temporada amb 31.93 punts, mentre que Verdú ha acabat 5è.

En el primer supergegant, Vargas ha estat 20è amb 1.23.87, a 2.78 del vencedor, mentre que Marc Oliveras ha acabat 26è a 1.24.91, a 3.82 i després de sortir-se dues vegades. Ha completat la baixada per testar la pista, ja que després hi havia un altre supergegant. Per la seva part, Joan Verdú no ha pogut finalitzar aquesta cursa perquè en la segona part de la baixada s’ha saltat una porta.

En el segon supergegant, Verdú ha estat 5è tot i que ha perdut temps en la part que no havia testat en la primera cursa en no poder completar-la. En aquesta segona ha arribat 5è amb 1.22.14, a 0.67 del vencedor, el francès Roy Piccard. 

Per la seva part, Marc Oliveras ha estat 12è amb 1.23.07, a 1.60, mentre que Vargas ha aconseguit el seu millor resultat de la temporada en aquesta disciplina, amb la 16a posició, amb 1.23.20, a 1.73 i amb 31.93 punts FIS que milloren els actuals 36.38 de la 12a llista de la FIS.

Carlo Bagnod, entrenador: Matías, un resultat regular. Marc ha caigut dues vegades, però ha continuat per practicar el supergegant, perquè la segona cursa era a el mateix traçat. Joan quasi aconsegueix  un bon resultat, té el millor temps a la intermitja però li falta fer una porta a la segona part”.

“A la segona cursa, Matías ha tingut el millor resultat de la temporada en supergegant, Marc ha fet un resultat regular i Joan ha quedat 5è perdent molt temps en la segona part que, a la primera cursa, no havia pogut practicar”.