Alpí: Verdú, 45è al gegant de la Copa del Món d'Adelboden

Avui l’estació suïssa d’Adelboden ha acollit una nova prova de la Copa del Món de gegant, amb la participació de Joan Verdú.

L’andorrà, que sortia amb el dorsal 62, ha finalitzat en la 45a posició amb un temps de 1.14.87, a només 1.17 de la classificació, que l’ha tancat en la 30a posició el rus Aleksander Andrienko (1.13.70). Verdú ha finalitzat a 4.34 del millor temps d’aquesta primera mànega, que ha estat per a l’austríac Marcel Hirscher, amb 1.10.53.

Joan Verdú: “La pista era bastant exigent. Ha estat plovent els últims dies i pensàvem que estaria pitjor del que ens hem trobat. La veritat és que ha aguantat bastant bé. És veritat que al mur final s’ha marcat una mica i hi havia algun forat, però cap problema”.

“Al principi de la carrera m’ha costat una mica agafar el ritme i he fet un petit error que no m’ha permès agafar tota la velocitat pel pla, però tot a banda d’això penso que he esquiat bastant bé, m’he notat a gust i sobretot la part final, que és la difícil, he fet molt bon parcial. Seguim en la línia d’agafar experiència i sumar quilòmetres en Copa del Món. Penso que estic donant passos endavant, cada vegada estic més regular i més sòlid. Avui han abandonat molts corredors perquè la pista era difícil i jo no he tingut cap problema. Coses positives, però a seguir treballant. Estic content perquè no és la meva millor carrera però estic a un nivell correcte”.

Demà continua la Copa del Món, en aquest cas amb Mireia Gutiérrez a la prova d’eslàlom de l’estació eslovena de Kransjka Gora. La primera mànega comença a les 9.30h. La segona mànega està prevista per a les 12.15h. Gutiérrez portarà el dorsal 45.