Alpí: Gutiérrez, 48a a la mànega de la Copa del Món de Lienz

Avui s’ha disputat la Copa del Món femenina d’eslàlom a Lienz (Àustria) amb Mireia Gutiérrez en la sortida. L’andorrana ha acabat 48a la primera mànega.

Gutiérrez, que competia amb el dorsal 46, ha acabat 48a en la primera mànega amb un temps de 56.20, a 5.17 de la millor de la mànega, que ha estat l’estadounidenca Mikaela Shiffrin amb 51.03. L’andorrana ha acabat a 1.85 de la 30a posició que donava pas a la segona mànega, que en aquesta ocasió ha estat de la austríaca Katharina Truppe amb 54.35.

L’andorrana marcava en el primer punt intermig un crono de 22.31, a 1.80 de la millor i en la 44a plaça parcial. En el segon punt intermig se situava 42a amb 37.03, a 3.20 de la millor, i ja en meta marcava el seu temps de 56.20, a 5.17 de Shiffrin, en la 42a provisional. Finalment, però, amb la cursa completa, acabava en la 48a posició.

Roger Vidosa, entrenador: “Copa del Món amb unes condicions que sembñava que la pista aguantava bé amb els primers dorsals, però després s’ha marcat una mica. Era un traçat bastant poc girat en el qual s’agafava bastant velocitat. La Mimi ha sortit bé, però agafa un forat i perd velocitat, i com que és en pla ja no agafa una velocitat de creuer suficient i ja el temps és irrecuperable. Després el mur l’esquia força bé. Llàstima de l’errada, però millor carrera que a Courchevel. Ara a seguir amb els entrenaments i camí cap a Zagreb.”