Alpí: Esteve, quart al segon eslàlom FIS de La Molina

Avui s’ha celebrat a La Molina el segon eslàlom FIS. En categoria masculina el millor andorrà ha estat Àxel Esteve, que ha finalitzat en la quarta posició.

Esteve ha marcat 1.14.32, a 0.56 del guanyador, que ha estat l’espanyol Luca John amb 1.13.76. L’andorrà ha acabat quart gràcies a la primera mànega en què ha aconseguit el segon millor temps parcial. Així mateix, en la 8a plaça ha acabat Àlex Rius, a 1.81 del vencedor, mentre que Lucas López ha estat 12è a 4.22; Bartumeu Gabriel 13è a 4.53 i amb el tercer millor temps en la segona mànega; Albert Pérez 17è a 4.95; Xavi Cornella 22è a 6.60; Nico Castro 23è a 7.04; i de la resta d’andorrans en aquesta carrera, Edgar García ha estat 29è, Joaquim Gali 39è i Isidre Bartumeu 45è.

Dels corredors de l’equip de la FAE, no ha acabat la segona mànega Xavi Salvadores; en la primera han quedat fora Quim Rodríguez, Pol Suárez, Joan Verdú, Albert Torres. Tampoc no han acabat la competició altres andorrans en la llista de sortida, com Robert Solsona, Francesc Martí, Arnau Mas, Alejandro Ciaurriz, Pol Robert i Tomàs Mijares.

Max Tissot, entrenador: “Amb la nevada d’ahir la primera mànega ha estat un caos perquè la pista es trencava molt. Als nostres els ha faltat una mica de combativitat i saber lluitar en condicions així. Àxel estava en la lluita en la primera mànega”. 

“En la segona mànega la pista estava millor. Bartumeu ha fet una bona mànega, Cornella tampoc està mal el que ha fet. Salvadores estava esquiant bastant bé però s’ha sortit a la part de baix. Àxel una mica tímid en aquesta segona i finalment ha acabat quart”.