Alpí: Verdú, 57è al gegant de la Copa del Món de Beaver Creek

Avui s’ha disputat l’última prova de la cita de la Copa del Món a l’estació nord-americana de Beaver Creek. Joan Verdú ha competit en el gegant, on ha finalitzat en la 57a posició sortint amb el dorsal 65.

Verdú ha fet una cursa amb regularitat, amb un temps final de 1.21.60, a 3.90 del millor registre de la primera mànega. L’andorrà ha marcat +0.80 en el primer punt intermig, on se situava parcialment en la 63a posició. Després en el segon intermig passava amb 28.46, amb +1.13, i ja estava en la 56a plaça en aquest punt. En el tercer intermig millorava amb la 53a posició parcial amb 1.03.09, amb +3.00, i arribava finalment a meta amb la 55a posició a falta de la resta de corredors. Finalment, una vegada tots els participants van completar la cursa, el seu crono el va deixar en la 57a posició.

Ara tant Joan Verdú com Marc Oliveras, que han disputat les cites de Copper Mountain i Beaver Creek, tornen a Andorra per competir pròximament a la Copa del Món de Val d’Isère del 9 de desembre, per part de Verdú, i la Copa del Món de Val Gardena, a partir del dia 13, per part d’Oliveras.