SBX: Estévez, 7a a la segona prova de la Copa d’Europa de Pitztal

L’andorrana Maeva Estévez és a l’estació austríaca de Pitztal on avui s’ha tancat la segona prova de la Copa d’Europa de boardercross. L’andorrana ha finalitzat en la 7a posició i ha sumat 180 punts en la competició continental.

Estévez ha guanyat la sèrie de vuitens de final sense problemes. En quarts de final ha superat també la ronda, en aquesta ocasió novament imposant-se en meta. En semifinals, però, un canvi de vent l’ha perjudicat i ha acabat la sèrie en la quarta posició. En la petita final, contra Zoe Gillings-Brier, Sophie Hediger i Kim Martinez, Estévez ha acabat tercera. Això l’ha deixada finalment 7a en la classificació final d’aquesta segona prova de la Copa d’Europa.

La victòria ha estat per a la nord-americana Faye Gulini, que a més ha estat la vencedora de la sèrie de semifinals on hi era Estévez.

Maeva Estévez, rider: “En vuitens tenia un heat fàcil perquè només érem tres i Belle Brockhoff, l’australiana de la Copa del Món, no s’ha presentat. Jo anava davant i les dues altres han caigut, però estaven al darrera”.

“A quarts de final he fet una bona sortida amb una bona baixada tota l’estona davant”.

“A semifinals tot ha canviat, fins i tot el temps, perquè s’ha girat vent i el rebufo donava molt. Feia una bona sortida però m’agafaven el rebufo i m’avançaven. Si hagués pesat més i no hagués estat aquest rebufo hagués estat més endavant perquè estava fent unes molt bones sortides anant tota l’estona davant. A la petita final ha passat el mateix: he sortit al davant llarguíssim i al segon revolt ja m’avançava la que anava segona. Després al segon salt la que anava tercera, que anava tota l’estona al rebufo, també m’ha avançat”.

“Tot i això estic molt contenta perquè tenia un riding molt bo i sé que podia haver entrat si no hagués passat això del vent. En una carrera on no hi hagi les de Copa del Món, que durant la temporada no tenen per què ser-hi, hagués estat a la final. Això em dona molta confiança per a les pròximes carreres. És un bon debut de Copa d’Europa de principi de temporada”.