Alpí: Gutiérrez, en l’eslàlom de la Copa d’Europa de Funesdalen

Avui s’ha disputat el primer eslàloms dels dos previstos de la cita de la Copa d’Europa femenina a l’estació sueca de Funesdalen. 

Mireia Gutiérrez ha competit i ha acabat 38a amb 1.47.48, en una jornada en què ha volgut lluitar en la segona mànega una vegada no ha tingut sort en la primera. 

En la primera mànega ha sortit a bon ritme, però en un moviment se li han enganxat els esquís a mitja pista i s’ha sortit del traçat. Amb tot i l’aturada, ha tornat a la carrera per poder fer la segona mànega. La primera mànega l’ha acabat amb un temps de 54.95, amb +5.85 i en la 49a posició, degut a l’aturada.

En la segona mànega, lluita la carrera i recupera posicions. Gutiérrez acaba la mànega amb 52.53, sumant un temps total de 1.47.48, a 7.50 de la guanyadora, que ha estat l’austríaca Katharina Liensberger, amb 1.39.98.

Demà es disputa el segon eslàlom d’aquesta Copa d’Europa a l’estació sueca de Funesdalen. Després, les pròximes curses de Gutiérrez seran a la Copa d’Europa de Kronplatz (Itàlia), el 16 de desembre.