Alpí: Segona cita de la Copa del Món per a Gutiérrez, a Killington

Mireia Gutiérrez disputa demà diumenge la segona prova de la Copa del Món d’eslàlom femení. Ho fa a l’estació de Killington, als Estats Units. La cita serà a partir de les 16.00h (horari andorrà) la primera mànega. La segona està prevista per a les 19.00h (horari andorrà).

Roger Vidosa, entrenador: “És una pista amb un perfil d’una pendent mitja la primera part. És a dir, que depèn com tracin serà bastant fàcil posar un bon ritme. La segona part ja hi ha un mur, no tan regular com a Levi però fa un pendent progressiu que cada cop agafa més i cap a la part final va a menys i és més pla. Les condicions canvien molt. El primer dia vam tenir bastant pluja, tot i que la neu estava bastant correcta. Dijous vam tenir un dia fantàstic amb una baixada de temperatures d’uns deu graus. El dia de la carrera és una mica una loteria”.

“La Mimi està en forma, està a tope, igual que a Levi. Sap el que va fallar allà a Levi i estem aquí fent els últims ajustaments en els entrenaments per veure si és capaç de modificar el que no va anar bé a Levi. Penso que està en forma i que és capaç d’agafar els trenta en la primera mànega, i fer la segona”.