Balanç satisfactori a Levi

L’esquiadora Mireia Gutierrez ha disputat a Levi la segona copa del món d’eslàlom de la seva trajectòria esportiva. El balanç és satisfactori tenint en compte el seu esquí i la seva actitud en cursa.Malauradament no va poder creuar l'arribada, però el temps intermig era correcte ja que era de +1'33 de la primera classificada Maria Riesch.

Image

La Mimi sortia amb el dorsal 69 d’un total de 75 corredores. L’andorrana malauradament no va poder finalitzar la primera mànega; després de passar el temps intermig amb un cronometre de 26’17, amb una diferència de +1’33 del temps intermig de la 1ª classificada Maria Riesch, en la segona part del traçat, la part del mur, va perdre el ritme i es va enganxar en una de les portes quedant-se finalment fora del traçat. Segons el cap d'entrenadors de l’equip femení de França (Jean-Philippe Vuillet), el balanç és positiu, "ha tingut una bona actitud, concentrada, ha esquiat el primer tram molt be, com esquia als entrenaments, sense deixar-se impressionar per l’esdeveniment, en resum bona actitud i bon esquí". La corredora també s’ha mostrat satisfeta de la part alta que ha fet dins el traçat.

Image

De les 75 corredores que prenien la sortida en la primera mànega, han finalitzat un total de 70 corredores, i el temps per aconseguir la classificació per la segona mànega (només les 30 millors poden disputar la 2ª mànega) era de 58’67 (+2’54) del primer temps de M.Riesch.

Finalment la victòria de la cursa va ser per l’austríaca Marlies Schild, en segon lloc Maria Riesch i en tercera posición la finlandesa Tanja Poutianen.