Freestyle: Aguareles Loan, a les finals del Total Fight de Grandvalira

Grandvalira està acollint aquests dies la competició del Total Fight en freeski amb la presència de Carles Aguareles Loan. L’andorrà ha aconseguit classificar-se entre els 10 millors que disputaran demà les finals.

Demà dissabte 1 d’abril a les 12.00h es disputarà la final i la súper final del Grandvalira Total Fight de Freeski 2017 a l’snowpark El Tarter. A aquesta cita hi serà Carlitos Aguareles Loan, que avui envoltat de grans riders del circuit internacional ha aconseguit classificar-se per lluitar per tot en la jornada definitiva. 

Aguareles ha marcat una segona ronda amb 82.66 punts, la qual cosa l’ha permès ser el cinquè classificat del seu heat en accedir a les finals de demà. En la primera ronda, l’andorrà havia fet 77.66.

La lluita per la victòria en aquest Grandvalira Total Fight de Freeski 2017 estarà entre els següents 10 finalistes: els americans McRae Williams –campió del món de Slopestyle 2017- Noah Wallace, el suec Henrik Harlaut –or als X Games 2017-, el mexicà Robby Franco, Carlitos Aguareles, el finlandès Aleksi Patja, el francès Antoine Adelisse, el finlandès Antti Ollila, el suís Alex Hall i l’americà Quinn Wolferman.