Bons resultats de Mireia Gutierrez als Campionats de França

Mireia Gutierrez ha aconseguit la 4rta posició en la Súper combinada i la 7èna posició en DH. L’esquiadora marca el seu millor resultat en la disciplina de DH amb 20,03punts FIS.

Image

Mireia Gutierrez ha aconseguit molt bons resultats als campionats de França que s'han celebrat a Les Menuires; després d’un inici de competicions no massa afortunat amb l’abandó en les curses del GS i SL, la Mimi s'ha mostrat molt sòlida en les disciplines de velocitat on esta millorant notablement en el transcurs de la temporada.

En la cursa del DH de la súper combinada del dia 23 de març es va classificar en 8èna posició aconseguint 43,15 punts FIS; el dia 24 de març en la cursa del DH millora amb claredat aconseguint la 7èna posició i una excel·lent marca de 20,03 punts FIS. La Mimi marca un temps de cursa de 1’19’94, 66 centèsimes per darrera de la guanyadora Aurélie Revillet.

En la cursa del SG del mateix dia confirma una segona magnífica actuació aconseguint la 12èna posició i 25,68 punts FIS. En aquesta cursa la Mimi finalitza amb un temps de cursa de 1’23’35, a menys d’un segon de la guanyadora Marie Marchand Arvier (1’22’32), corredora habitual de la copa del món, aquest any per exemple Marchand és 2ª al SG de copa del món de St Moritz (SUI).

Finalment després de disputar la mànega d'eslàlom de la súper combinada el dia 25 de març en la que marca el 4rt millor temps, la corredora acaba la prova en 4rta posició.