Cerni Cairat 3er en els Campionats de Catalunya

Cerni Cairat ha aconseguit aquest cap de setmana la victòria en la categoria junior i el 3er lloc de la classificació general en els Campionats de Catalunya que s’han disputat al Coll de la Llosa.

Image

Dissabte 6 de març es va disputar la cursa contra rellotge de 15 kms clàssic (Gran prix du Capcir); els corredors sortien cada 30 segons.

En dita cursa el corredor de la FAE Cerni Cairat va ser 2n de la seva categoria per darrera de Marcel San Genis i 5è de la classificació general que guanya el recent corredor de l’equip olímpic a Vancouver Vicenç Villarrubla.

Diumenge 7 de març es va disputar la cursa dels 15kms estil lliure, amb persecució, sortida segons la contra rellotge del dia anterior (Cursa dels campionats de Catalunya, puntuable per la copa catalana).

Aquí el corredor de la FAE realitza una molt bona cursa i finalment acaba en primera posició de la seva categoria avançant Marcel San Genis, i obté la 3era posició de la classificació general amb un temps de 34min.45s. per darrera del guanyador Vicenç Villarrubla (33 min.05s) i el segon classificat Sadurní Betriu (34min.20s).