Debut il·lusionant de Gutiérrez a la Copa del Món de Levi

Avui s’ha disputat la primera cita de la Copa del Món d’eslàlom femení amb Mireia Gutiérrez com a representant andorrana. La cita ha estat a Levi (Finlàndia). Gutiérrez no ha pogut finalitzar la primera mànega tot i que fins al moment de sortir-se de la pista estava fent uns bons temps.

Mireia Gutiérrez, que sortia amb el dorsal 49, ha fet una bona primera part de la baixada amb uns temps que l’ha deixat provisionalment molt a prop de la classificació per a la segona mànega. En el primer punt intermig ha marcat 9.83 segons, a 0.38 del millor registre, que era de la nord-americana Mikaela Shiffrin. En aquest punt l’andorrana era 34a. En el segon pas de control de crono, Gutiérrez ha marcat un temps de 21.05, a 0.74, situant-se en la 35a posició. Després ha acabat per sortir-se de la pista, el que l’ha deixat fora de carrera.

Mireia Gutiérrez, esquiadora: “Hi ha una part que estic bastant contenta: Surto molt bé, tota la part alta fins a un quart del mur estic dins dels temps per entrar entre les 30 i això és positiu”. 

“Portava dies sense esquiar i aquests dies a Levi he fet una bona progressió”. 

“La veritat, per una part molt bé, però per altra hem quedo amb una mica de ràbia perquè sempre una petita errada et fica fora, com en molts altres esports. Estava una mica endarrere i faig una errada i em quedo fora”. 

“S’ha de continuar treballant, crec que per aquest camí vaig bé. Les coses s’estan fent ben fetes i la prova són els intermitjos, que estem dins dels temps”.

Simon Bastelica, entrenador: “Estava en un bon ritme fins a la part del mur. Al final ha deixat els peus una mica cap al davant i això no es pot en un traçat com aquest. El més positiu és que tenia un bon ritme per estar entre les 30 primeres. Ara hem de continuar treballant i a veure el que aconseguim en el futur”.

Carles Visa, director tècnic: “Sortim contents de Levi. Encara tenim feina per continuar pujant el nivell de la Mimi, però anem pel bon camí. Esperem que durant els entrenaments que tenim previstos a Geilo podrem continuar amb aquesta feina i poder arribar a la Copa d’Europa de Trysil més ben preparats”.