L’equip d’esquí alpí busca seguir millorant en la nova temporada

L’equip d’esquí alpí per a la temporada 2016-2017 s’ha presentat avui al migdia a la seu principal de Crèdit Andorrà, el principal patrocinador de la secció. Tant esquiadors, tècnics, així com els dirigents de la Federació han format part d’un acte que ha servit per donar el tret de sortida a una temporada que la FAE espera que continuï sumant en el seu bagatge.

“Ja fa uns quants anys que temporada rere temporada intentem millorar la nostra organització i crec que l’esforç va donant els seus resultats”, ha manifestat el director tècnic de la FAE, Carles Visa, que ha explicat quins són en línies generals els objectius per als diferents equips que formen el grup d’esquí alpí, però també s’ha mostrat conscient del treball que hi ha per fer: “Encara no estem on volem, així que la premissa és continuar batallant, i molt, per assolir els registres desitjats”.

Visa ha destacat la bona pretemporada que s’ha pogut realitzar per part de tots els equips, però ha avisat que seran però els resultats els que marcaran. En tot cas, ha afirmat que l’objectiu és “continuar avançant, i avançar voldrà dir agafar els primers punts en Copa d’Europa doncs entenem que l’únic camí vàlid per accedir a la segona mànega d’una Copa del Món passa per assolir bons resultats en Copa d’Europa”. Aquest missatge està arrelat entre els corredors, i és l’objectiu, tot i que també a l’horitzó hi és els Mundials de Saint Moritz (6 al 19 de febrer), encara que aquesta competició “no ens canviarà el rumb del que tenim marcat”, segons Visa, “ja que si estem forts en Copa d’Europa en sortirem clarament reforçats i crec que podrem afrontar els Mundials i la Copa del Món amb més probabilitats d’èxit”.

 

Des de la FAE s’ha insistit en què cada corredor té un paper en el global, per la qual cosa no es marquen objectius concrets a nivell de resultats, sinó continuar millorant i evolucionar dins d’uns paràmetres establerts.