Magnífic resultats en la Topolino 2009

Carmina Pallàs aconsegueix un excel·lent tercer lloc en la combirace de la 48èna edició del Trofeu Topolino.

Image

Després d’aconseguir 3 victòries en les 3 curses que va disputar del 17è Trofeu Borrufa, la jove esquiadora Carmina Pallàs ha assolit uns resultats extraordinaris en el reconegut trofeu Topolino d’enguany.

Aquest esdeveniment reuneix els millors esquiadors del món en categories infantils, i és sens dubte la competició de referència mundial en aquesta categoria.

A banda del tercer lloc en la combirace, cal destacar la notable 9èna posició que la corredora assoleix en el eslàlom gegant.

El paper del jove Xavier Salvadores, en categoria infants I masculí, també va ser bo, tot i que no tant destacat com el de la Carmina, l’esquiador es va classificar en 23èna posició en la combirace, resultat satisfactori tenint en compte que el corredor es va trobar amb una pista força deteriorada en la que no va poder esquiar en bones condicions.