Estevez és quarta a Reiteralm i es manté segona a la general de la Copa d’Europa

Diumenge, 28 Febrer 2021

 

La Copa d’Europa de boardercross ha viscut avui la seva darrera cursa a Reiteralm (Àustria). Després que ahir Maeva Estevez acabés segona, avui ha tornat a classificar-se per a la final. Avui ha estat quarta.

Rius, 31è a la Copa d’Europa d’eslàlom d’Oberjoch

Diumenge, 28 Febrer 2021

 

L’estació alemanya d’Oberjoch ha pogut celebrar ahir la Copa d’Europa d’eslàlom masculí, amb la participació d’Àlex Rius i Àxel Esteve.

Estevez se situa segona de la general de la Copa d’Europa en ser segona a Reiteralm 

Dissabte, 27 Febrer 2021

 

La Copa d’Europa de boardercross té una doble cita a Reiteralm (Àustria), i a la primera, disputada avui, Maeva Estevez ha estat segona. D’aquesta manera, l’andorrana se situa segona de la general de la Copa d’Europa.

Cancel·lada la primera Copa d’Europa d’eslàlom d’Oberjoch, amb Rius i Esteve

Dissabte, 27 Febrer 2021

 

L’estació alemanya d’Oberjoch havia d’acollir avui la primera cursa d’eslàlom de la Copa d’Europa, però el mal temps ha obligat a ajornar la cursa. A Oberjoch es troben Àlex Rius i Àxel Esteve.

Gabriel, 5è i millora de punts a l’eslàlom de Bad Wiessee

Dissabte, 27 Febrer 2021

 

Avui s’ha disputat el segon eslàlom FIS de l’estació alemanya de Bad Wiessee, amb Bartumeu Gabriel 5è i amb millora de punts.

Esteve, 21è, i Vila 41ª a l’skiathlon dels Mundials

Dissabte, 27 Febrer 2021

 

Avui s’ha disputat la primera cursa dels Campionats del Món d’esquí de fons amb representació andorrana a l’estació d’Oberstdorf, a Alemanya. Irineu Esteve ha estat 21è a la prova skiathlon, amb 15km clàssics i 15km patinadors, mentre que Carola Vila ha acabat 41ª en la mateixa prova femenina, amb 7,5 i 7,5km.

Estevez torna a la Copa d’Europa, on és tercera a la general

Divendres, 26 Febrer 2021

 

La Copa d’Europa de boardercross torna amb la doble cita de Reiteralm (Àustria). Maeva Estevez ha participat avui dels entrenaments oficials, per demà competir a la primera cita del cap de setmana.Properes curses

Recull FAE 2020

10 Normes de seguretat

Botiga


Alpí
Fons
Surf de Neu
Estil Lliure