Alpí: Verdú, tercer a l’entrenament de descens dels Nacionals britànics

Dimarts, 28 Març 2017

Avui l’equip masculí ha realitzat l’entrenament de descens en el marc dels Campionats britànics que es disputen a l’estació francesa de Tignes.

Alpí: Pallàs acaba 25a al supergegant dels Nacionals d’Itàlia

Dimarts, 28 Març 2017

El Campionat Nacional d’Itàlia es disputa a l’estació Passo San Pellegrino (Itàlia), amb l’equip femení representat per Carmina Pallàs i Cande Moreno. 

SBX: Maeva Estévez, 19a a la Copa d’Europa

Dilluns, 27 Març 2017

Una vegada tancat el calendari de la Copa d’Europa de boardercross, Maeva Estévez, tot i no haver disputat totes les proves, ha assolit el seu millor resultat en aquesta competició amb la 19a posició final en la classificació general.

Alpí: Oliveras, 9è al supergegant dels Nacionals Júniors britànics

Dilluns, 27 Març 2017

L’estació francesa de Tignes acull aquests dies els Campionats britànics d’esquí alpí amb la presència de l’equip masculí de la FAE. Avui Marc Oliveras ha estat 9è en el supergegant dels Nacionals júniors. Avui Tignes ha acollit dos supergegants, un Nacional júnior i l’altre absolut. 

Fons: Victòries andorranes per a Vila, Esteve i Cairat als Campionats d’Espanya

Diumenge, 26 Març 2017

Beret ha acollit durant dissabte i diumenge diferents proves del Campionat d’Espanya d’esquí de fons, amb protagonisme andorrà tant en categoria femenina com per relleus mixt.

Alpí: Verdú i Esteve, 7è i 8è a l’eslàlom dels Campionats de França

Diumenge, 26 Març 2017

Avui s’ha disputat a Lelex (França) l’eslàlom dels Campionats de França amb la presència de Joan Verdú i Àxel Esteve, amb tots dos en el top10.

Alpí: Verdú, en el top10 del gegant dels Nacionals francesos

Dissabte, 25 Març 2017

Joan Verdú ha aconseguit avui situar-se entre els 10 primers al gegant dels Campionats de França absoluts. L’andorrà ha acabat en la 9a posició.Properes curses


Alpí
Fons
Surf de Neu
Estil Lliure