Alpí: Bona primera mànega de Mijares a l’eslàlom dels EYOF

Avui s’ha disputat la primera jornada d’esquí alpí dels European Youtj Olympic Festival (EYOF) 2019 a Sarajevo (Bòsnia i Hercegovina). En cursa estaven les andorranes Carla Mijares i Jessica Núñez.

“Ha sigut un dia complicat”, ha explicat el tècnic Yago Antes. Primer, s’ha canviat el gegant per l’eslàlom perquè feia molt mal temps. Ha estat plovent i s’ha hagut de salar la pista, però aquesta s’ha acabat trencant. Carla Mijares, que sortia la 29, ha acabat la 20ª en la primera mànega, “amb una mica de timidesa en el seu esquí”, segons ha manifestat el tècnic Yago Antes, però en una bona actitud en l’estrena de la competició. Mijares, a més, era cinquena del seu any en aquesta primera mànega. Jessica Núñez, per la seva part, ha fet una errada i s’ha quedat mig parada, tot i que sí ha pogut completar la mànega.

En la segona mànega, s’ha posat a nevar molt i les condicions s’han complicat moltíssim perquè tampoc no es veia la traça de la cursa. Després s’ha donat la sortida de la segona mànega, però Carla Mijares s’ha sortit del traçat en enforquillar, mentre que Jessica Núñez ha comés un error que l’ha enviat a la neu tova, i no hi ha hagut possibilitat de tornar al traçat, amb la qual cosa no ha acabat.

La pròxima cursa serà el gegant, demà passat dia 13.