Alpí JJOO: 'Mimi' es recupera de la grip per poder competir a l'eslàlom

 

L’esquiadora Mireia Gutiérrez està passant per un procés gripal quan falten dos dies per a la seva participació en la prova d’eslàlom dels Jocs Olímpics de PyeongChang. La cursa està programada per a la matinada de dimarts a dimecres (2:15 h, primera mànega i 5:45 h, la segona).

L’esquiadora està seguint un tractament mèdic, d’acord amb les indicacions dels serveis mèdics de l’equip francès, per tal de restablir-se del procés gripal i competir en les millors condicions possibles dimecres en l’única prova en què pren part en els Jocs. 

A PyeongChang, l’andorrana ha fet dos entrenaments d’eslàlom, el primer en una pista molt similar a la de la competició. Va ser en el segon que l’esquiadora es va començar a trobar malament. El tècnic de la FAE, Roger Vidosa, explicava que “des d’aleshores està amb grip. Tenim el suport del metge francès i sembla que millora. Esperem que superi el procés gripal i arribi el més en forma possible el dia de la cursa. Esperem que ja no tingui febre, que hagi pogut activar-se una miqueta i que pugui fer el seu esquí, ja que només són dues mànegues, i la força mental a vegades ajuda a fer coses bones”.  

Mentrestant el tècnic i l’skiman de Mireia Gutiérrez, Marc Gutiérrez, treballaran a la pista per posar a punt el material per a la cursa “i que pugui donar el 100 %”.   

Recordem que la propera matinada està previst que Joan Verdú i Marc Oliveras disputin la combinada alpina (descens + eslàlom), tot i que la meteorologia (fort vent) a la zona del Jeongseon Alpine Centre) podria obligar a ajornar la competició, com ja va passar amb el descens.