SBX: Lluís Marín, 40è a la Copa del Món d’Erzurum (Turquia)

Lluís Marín ha finalitzat 40è a la Copa del Món d’Erzurum, a Turquia, que s’ha disputat avui en un format de Finals des dels setzens de final amb rondes de quatre. Marín ha sumat 18,50 punts de la Copa del Món.

Marín ha finalitzat 40è en no poder superar la ronda de setzens de final, en la qual ha acabat tercer, quedant-se fora dels vuitens de final. En la ronda de setzens es trobava amb el nord-americà Mick Dierdorff, que ha estat el primer en el ‘heat’, l’holandès Glenn De Blois, que ha estat segon, i el turc Muhammad Boydack, que ha acabat.

El rider andorrà no ha fet una bona sortida però s’ha recuperat aconseguint velocitat com per avançar els seus rivals. Al final, la pista, molt curta, no li ha permès arribar a temps per poder classificar-se entre els dos primers de la ronda.

La Copa del Món d’Erzurum (Turquia) ha estat marcada pel vent que no va permetre ni que es fessin els entrenaments del dijous, ni les qualificacions del divendres. Així, els corredors no van poder provar la pista de la competició durant els dies previs.

La següent cita del calendari de la Copa del Món d’SBX serà Bansko (Bulgària). El dia 26 es disputaran els entrenaments, mentre que les qualificacions i les finals seran el dissabte 27 de gener.

Des d’allà, viatge a Feldberg (Alemanya), on hi haurà una nova Copa del Món. El dijous 1 de febrer, els entrenaments oficials. El divendres dia 2, les qualificacions, i el dissabte 3 de febrer, les finals. Així mateix, aquesta cita de Feldberg viurà una segona jornada de Copa del Món concentrada en el diumenge dia 4, amb les qualificacions i les finals.