Freestyle: Aguareles Loan treballa per tornar en la part final de la temporada

Carles Aguareles Loan continua el seu treball de recuperació i tot indica que el seu retorn a la competició serà cap al final de la temporada. El més important és la consolidació de la recuperació i no forçar la situació, així que l’equip de freestyle de la FAE no el veurà competir fins la part final.

Avui la seu d’Andbank ha acollit la presentació de la temporada de la secció de freestyle on s’ha anunciat a més que Scotty Jordan ha decidit no continuar vinculat a l’equip de competició, tot i que ha deixat oberta la porta a col·laborar amb la base per transmetre tota la seva experiència acumulada després de deu anys vinculat a aquesta estructura. Des de la FAE se li ha agraït tot el seu treball durant aquest temps per portar el més alt possible el nom de la Federació i el d’Andorra en totes les competicions en què ha estat present.

Amb l’absència de Jordan i la pausa obligada d’Aguareles Loan per recuperar-se al cent per cent de la seva lesió, la secció de freestyle centrarà els seus esforços en fer un treball de base. Per això se centrarà en Pau Rabassa, de 16 anys, i en Nil Brocant, d’11 anys. La intenció és que Rabassa vagi sumant experiència competint en proves FIS i lluitant així per tenir els punts per estar en alguna Copa d’Europa.

A l’acte d’avui a Andbank han assistit el president de la FAE, Albert Coma, el director tècnic, Carles Visa, els esquiadors Carles Aguareles Loan i Scotty Jordan, l’entrenador Josep Gil, a més del representant d’Andbank, Josep Maria Cabanes, que ha confirmat un any més la ferma aposta de l’entitat per aquesta disciplina esportiva.