Gutiérrez, segona a l’eslàlom de la Copa de Sud-Amèrica

L’equip femení d’esquí alpí ha tornat a la competició amb la disputa de la Copa de Sud-Amèrica d’eslàlom. Mireia Gutiérrez ha acabat en la segona posició. La prova s’ha disputat a Cerro Castor, Ushuaia, a Argentina.

Gutiérrez ha finalitzat en la segona posició amb un temps de 1.21.09, això és a 1.62 de la guanyadora, la francesa Adeline Baud Mugnier (1.19.47). En la tercera posició, tancant el podi, va acabar la francesa Clara Direz, amb 1.21.14.

Per la seva part, Sara Raméntol va ser 11a amb un crono de 1.25.34, a 5.82 de la vencedora, mentre que Carmina Pallàs va finalitzar en la 14a plaça amb 1.25.44, a 5.97, Sissi Hinterreitner 16a amb 1.25.95, a 6.48, i Mariona Raméntol 23a, amb 1.31.90, a 12.43.

Igualment, també es va disputar un eslàlom FIS a la mateixa estació xilena, amb la francesa Baud Mugnier novament guanyadora, i amb Hinterreitner com la millor andorrana en la 12a posició, amb un crono de 1.27.81, a 6.65 de la vencedora. Sara Raméntol no va acabar la segona mànega, i Mariona Raméntol va quedar fora en la primera.