Podis per a Gutiérrez i Pallàs als descensos de la Copa de Sud-Amèrica

La Copa de Sud-Amèrica ha continuat a El Colorado (Xile) amb la disputa de les proves finals de velocitat. Ahir es van disputar un descens d’entrenament oficial i dues curses d’aquesta disciplina, amb dues terceres posicions: una per a Mireia Gutiérrez, i altra per a Carmina Pallàs.

En la sessió d’entrenament oficial, Ester Ledecka (República Txeca) va ser la dominadora, així com després en totes les curses. La txeca va fer un temps de 1.06.05, mentre que Pallàs va acabar tercera amb 1.06.94, a 0.89, i Gutiérrez 9a, amb 1.09.51, a 3.46. En la 10a posició, empatada a temps amb la britànica Yasmin Cooper, va finalitzar Sissi Hinterreitner, amb 1.09.66, a 3.61 del millor temps.

En les curses, en una d’elles Gutiérrez va fer podi amb la tercera posició, amb un temps de 1.09.07, a 2.57 de la guanyadora, la txeca Ledecka (1.06.50), mentre que Pallàs va ser quarta amb 1.09.08, a 2.58 de la vencedora. Hinterreitner, per la seva part, va acabar 8a, amb 1.09.95, a 3.45.

En l’altra cursa, va ser Pallàs qui va pujar al podi amb la tercera posició. El seu temps va ser de 1.07.35, a 2.06 de la guanyadora, novament la txeca Ledecka (1.05.29), mentre que Gutiérrez va finalitzar en la 4a plaça amb 1.07.55, a 2.26 de la vencedora, i Hinterreitner va repetir 8a posició amb 1.08.60, a 3.31 de Ledecka.

En aquesta competició no va participar Sara Raméntol, per descansar després de la caiguda que va patir el dia anterior, tot i que sense conseqüències, a la prova de supergegant.