50è Congrés de la FIS a Cancún

Cancún (Mèxic) ha acollit aquesta setmana el 50è Congrés de la FIS, amb la representació de la FAE. Aquesta cita és la primera d’aquest nivell que rep el país mexicà, que ha comptat amb 900 delegats de diferents països.

El calendari de curses internacionals que ha d’acollir Andorra està ara mateix a l’espera de la presentació que farà la FIS el pròxim mes de setembre, a Zurich, del nou procés de confecció de calendaris a llarg termini, la qual cosa afecta a totes les federacions.

Per a la temporada 2016-2017, Andorra no acollirà cap cursa internacional tal i com estava previst, i esperarà al nou procés de confecció per valorar la temporada 2017-2018 i les següents.

Durant el mes de setembre, Andorra rebrà la visita de la FIS per començar a tractar el projecte de les finals de la Copa del Món del 2019. 

Com a representants andorrans hi són al Congrés de la FIS el president de la FAE, Albert Coma; el vicepresident de la FAE, Josep Maria Raméntol; el director tècnic de la FAE, Carles Visa; el director general de Grandvalira-Ensisa, Conrad Blanch; el director de serveis corporatius de Grandvalira, David Hidalgo; i el cap de desenvolupament de Grandvalira, Jordi Pujol.