Marín assoleix la tercera posició en la Copa del Món de Feldberg

Lluís Marín ha aconseguit avui un nou podi en la seva carrera, el segon, després del de Valmalenco al 2012. De la mateixa manera que a l’estació italiana, avui a Feldberg (Alemanya), ha estat tercer tancant així un cap de setmana força positiu per a ell, ja que en la general de la Copa del Món passa a ser ara 5è classificat amb 1.100 punts.

Marín ha sumat avui 600 punts com a tercer classificat en la cita de la Copa del Món de Feldberg, que sumats als 180 que va assolir en la cita d’ahir i als 320 que en tenia de Montafon, el situen amb 1.100 en el 5è lloc de la classificació general. 

El quart en la general ara és l’australià Alex Pullin amb 1.340, mentre que tercer és l’austríac Alessandro Haemmerle amb 1.590, segon és el francès Pierre Vaultier, que ha guanyat avui, amb un total de 1.980 punts, i lidera la classificació el rus Nikolay Olyunin, amb 2.400 punts.

Marín ha estat tercer després d’una jornada molt intensa que començava amb les qualificacions. En elles aconseguia el segon millor crono de tota la competició, amb un temps de 29.37, a només 0.10 del millor registre que havia estat per a Pierre Vaultier (França). 

Després d’obtenir la classificació per a les finals, Marín ha disputat els vuitens de final imposant-se en la seva ronda. En quarts de final ha estat el segon millor, i en semifinals ha obtingut el passi a la gran final en vèncer per davant del nord-americà Mick Dierdorff, l’australià Alex Pullin, l’austríac Hanno Douschan, el nord-americà Hagen Kearney, i l’italià Omar Visintin. 

En la final, Marín ha competit contra Vaultier, que al final ha estat guanyador, el rus Nikolay Olyunin, que ha estat segon, l’austríac Alessandro Haemmerle, que ha acabat quart, l’australià Pullin i el nord-americà Dierdorff. Aquí Marín ha signat una molt bona cursa per obtenir la tercera posició final.

Lluís Marín: “Ha anat molt bé, no he comés els errors que vaig cometre en la cursa d’ahir, i he tingut una bona qualificació, que em permetia tenir una bona sortida, la qual cosa amb l’espatlla així era bastant important”.

“Estic molt content i espero poder tornar a pujar al podi. A més és sempre un plaer pujar al podi amb el Pierre (Vaultier), tot i que m’hagués agradat estar més endavant”.

Aquí podeu veure el vídeo-resum de la jornada:

http://www.fis-ski.com/snowboard/cross/news-multimedia/race-videos/