Rius, Gabriel i Cornella s’estrenen als dos eslàloms SAC de Cerro Castor

Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella, de l’equip de tècnica d’esquí alpí de la FAE, van viatjar el passat divendres a Argentina per entrenar durant les pròximes setmanes a Ushuaia i aprofundir en la preparació tècnica i física abans de l’inici de la temporada a Europa. A més, els tres entraran en competició demà mateix. Serà a l’eslàlom SAC (Copa de Sud-amèrica).

L’equip va arribar en bones condicions i amb dos dies per poder aclimatar-se per estar a punt a les carreres dels dos pròxims dies. Seran dos eslàloms, dimecres 13 i dijous 14, corresponents a les curses SAC.

Les carreres serviran per posar en acció tot l’entrenament acumulat fins ara i anar agafant ritme, sense la intenció de buscar resultats. L’equip deixa en darrera una pretemporada amb entrenaments físics, esquí a Les Deux Alpes i a l’indoor de Peer, i una última estada indoor a Lituània on es va buscar precisament agafar la millor condició d’esquí per fer front a aquestes dues curses argentines que arriben ara.

“Per nosaltres l’estada a Ushuaia és un bloc molt important de la preparació”, ha destacat Fred Beauviel, responsable tècnic de l’equip.

Després dels dos dies de carrera, l’equip tindrà un bon bloc de tècnica que durarà fins el 4 d’octubre abans de tornar a Andorra.