Gutiérrez, segona a l’eslàlom de Sud-amèrica

L’equip femení continua la pretemporada a Xile amb diverses curses. El cap de setmana va tenir una nova cita del Campionat de Sud-amèrica, a La Parva amb la presència de Mireia Gutiérrez, Sara Raméntol i Carmina Pallàs. Gutiérrez va assolir la segona posició en una molt bona cursa de l’andorrana.

Llegir més

SBX: Estévez passa per quiròfan

La setmana passada la rider Maeva Estévez va ser operada del lligament anterolateral, per la qual cosa estarà de baixa entre quatre i cinc mesos. S’espera que per al mes de desembre pugui tornar a la taula.

Llegir més

Verdú acaba 64è a la Copa del Món de Soelden

Joan Verdú ha competit avui a la Copa del Món de gegant de Soelden, a Àustria, que obria el calendari de la màxima competició i que ha comptat amb la gran majoria de corredors del circuit internacional. Verdú ha estat 64è classificat en una cursa guanyada pel francès Alexis Pinturault.

Llegir més

Presentació dels equips i tècnics de la temporada 2016-2017

Els equips de la FAE i tots els seus tècnics ja treballen per preparar una nova temporada. La 2016-2017 serà un nou punt d’inflexió en el futur de la federació i els seus esquiadors, amb canvis en l’estructura tècnica amb incorporacions com la del subcampió del món de gegant, Richard Cyprien, o la presència de Simon Bastelica com a tècnic coordinador de l’equip femení.

Llegir més

50è Congrés de la FIS a Cancún

Cancún (Mèxic) ha acollit aquesta setmana el 50è Congrés de la FIS, amb la representació de la FAE. Aquesta cita és la primera d’aquest nivell que rep el país mexicà, que ha comptat amb 900 delegats de diferents països.

Llegir més