Alpí: Segona victòria a Canadà per a Àxel Esteve

Àxel Esteve es va tornar a imposar ahir en el segon eslàlom FIS que hi havia previst a l’estació canadenca de Norquay. L’andorrà, que havia guanyat en la mateixa disciplina en la cursa del dissabte, ahir va tornar a fer-ho sumant el tercer podi de la temporada per a la FAE en esquí alpí.

Llegir més

Fons: Esteve quart i Vila cinquena a Riale-Formazza

L’equip de fons tanca el cap de setmana amb molt bons resultats després que avui en les proves persecució s’hagen assolit una quarta posició d’Irineu Esteve i una cinquena de Carola Vila. La cita ha estat a Riale Formazza (Itàlia) en sengles curses FIS i Júnior, respectivament.

Llegir més

Alpí: Àxel Esteve guanya l’eslàlom FIS de Norquay

Àxel Esteve ha tornat a donar un podi a la FAE, el segon de la temporada en esquí alpí, amb la seva victòria en l’eslàlom FIS de l’estació canadenca de Norquay. L’andorrà s’ha imposat als canadencs James Crawford i Huston Philp en una cursa amb 80 corredors.

Llegir més

Alpí: Primer podi de la temporada

L’equip femení ha donat el primer podi de la temporada a la FAE. Ha estat al gegant FIS de Geilo, a Noruega, on Carmina Pallàs ha aconseguit la tercera posició. També ha destacat la 12a posició de Sara Raméntol en aquesta mateixa prova.

Llegir més

Alpí: Pallàs, 9a al primer gegant FIS de Geilo

Avui Geilo (Noruega) ha acollit la primera cursa FIS de la setmana amb l’equip femení de la Federació Andorrana d’Esquí. Carmina Pallàs ha estat la més destacada en el gegant amb la 9a posició. La guanyadora ha estat l’holandesa Adriana Jelinkova amb 1.46.72.

Llegir més