Millora de punts per a Esteve en eslàlom i per a Cornella en gegant

Les curses de La Molina corresponents al Campionat de Catalunya absolut van deixar molt bon sabor de boca en l’equip andorrà. Primer, pels podis assolits, amb Xavier Cornella segon al gegant, i la victòria d’Àxel Esteve i la tercera posició d’Àlex Rius a l’eslàlom. I segon, perquè tant Esteve com Cornella van aconseguir rebaixar punts.

Llegir més

L’Ski Camp U14 Joan Verdú, tot el cap de setmana a Arcalís i el CTEO

De la mà del Joan Verdú avui ha començat la segona edició de l’‘Ski Camp U14 Joan Verdú’, iniciativa gratuïta pels Tecnificats U14 andorrans per tal de poder viure l’experiència d’entrenar i aprendre al costat del campió andorrà. La cita és avui dissabte i demà diumenge, amb 17 nens i nenes cada dia (en total, 34), a la pista Les Canals d’Ordino Arcalís, i al Centre de Tecnificació d’Ordino.

Llegir més

Maeva Estevez tanca la seva carrera esportiva

Maeva Estevez ha anunciat avui que deixa la competició després de 13 temporades competint en snowboard. L’andorrana ha comparegut en roda de premsa per informar de la seva decisió. Estevez ha comptat amb el suport de la FAE, amb la presència a l’acte de diferents membres de la junta directiva que han volgut estar presents en un dia tan important, així com la ministra de Cultura i Esports del Govern d’Andorra, Mònica Bonell, i el secretari d’Estat d’Esports, Alain Cabanes, que també han estat presents.

Llegir més

10 seleccionats U14 i U16 corren a l’Scara de Val d’Isère

Des de la Federació Andorrana d’Esquí s’ha seleccionat 10 esquiadors i esquiadores per formar part de l’edició 2024 de l’Scara, competició internacional d’U14 i U16 que compta amb una altíssima participació i més de 20 països representats. Per part d’Andorra competiran quatre dones i sis homes. La cita és dijous i divendres a Val d’Isère.

Llegir més