Roger Puig: “Serà una pretemporada amb més dies d’esquí”

Roger Puig va finalitzar la temporada passada amb un gran sabor de boca després d’obtenir els seus millors resultats fins el moment. “Va ser la millor temporada fins ara”, reconeix. L’andorrà, que competeix en para esquí, ha tornat als entrenaments i ho fa juntament amb la dinàmica dels equips de la Federació Andorrana d’Esquí. “Serà una pretemporada amb més dies d’esquí”, assegura.

“La temporada passada va ser molt satisfactòria, es van complir els objectius d’estar dins del top 10 i fins i tot del top 7 de Copa del Món, es va aconseguir el títol de campió d’Europa de totes les disciplines, de l’overall, i d’eslàlom, així que va ser una temporada per emmarcar, la millor temporada fins ara”, recorda l’esquiador.

La setmana passada va fer la prova d’esforç i es troba entrenant la part física juntament amb la resta de membres dels equips nacionals de la FAE al Centre de Tecnificació d’Ordino. “Ara en pretemporada estem entrenant a tope, fa poc hem començat amb les sessions de gimnàs, encara estem fent una mica d’adaptació, i ara que ja estic integrat del tot amb l’equip de la FAE serà una pretemporada amb més dies d’esquí i més treball a pistes. Estem molt contents d’aquest avenç”, ha expressat Puig, que aspira novament a continuar amb el seu creixement durant el pròxim hivern.