Torna la Copa del Món d’esquí de fons, amb Irineu Esteve i també Carola Vila

Després de l’aturada post Tour de Ski, la competició torna al calendari de la Copa del Món amb la cita de Les Rousses, a França. L’equip andorrà serà a la competició amb Irineu Esteve i també amb Carola Vila.

Els dos esportistes participaran a les curses de divendres i diumenge. Demà divendres la cursa serà els 10km individuals en lliure. La sortida femenina serà a les 12:00h, mentre que la masculina començarà a les 14:45h.

Després, el dissabte els andorrans no participaran a la cursa sprint, sinó que guardaran forces per als 20km mass start en clàssic que estan previstos per al diumenge. La cursa femenina està prevista per a les 12:45 i la masculina per a les 14:45h.

L’equip torna a comptar amb Carola Vila per a la Copa del Món després de la seva millora en el rendiment que ja va demostrar en les últimes curses i durant els entrenaments que l’equip ha estat realitzant els últims dies a Naturlandia. De tota manera, si bé està assegurada la presència de Carola Vila a la cursa de demà, els tècnics decidiran si diumenge és o no a la sortida.

FOTO: Nordic Focus