Cande Moreno entrena amb bones condicions al Canadà

El viatge de Cande Moreno al Canadà per preparar i competir en la pròxima Copa del Món de velocitat està sent molt profitós, segons ha explicat l’esquiadora andorrana, que debutarà a la màxima competició la pròxima setmana.

Després dels dies d’entrenament acumulats, Cande Moreno ha fet una mica de balanç com a pas previ a la cita de la Copa del Món que començarà el pròxim dimarts dia 29: “Per aquí tot súper bé. Estem fent molts entrenaments, sobretot de supergegant i descens, preparant la Copa del Món que comença amb els entrenaments el dimarts que ve”. “Les meves sensacions són bones”, ha continuat explicant l’esquiadora de la FAE, que creu que “cada cop” està “agafant més ritme”. Moreno té ja “ganes d’anar a la Copa del Món i veure una mica on em situo i tenir una mica de referències”. 

Ara l’equip continuarà amb la preparació: “Queden dos dies més d’entrenaments i després anirem a Lake Louise per descansar un parell de dies i començar amb la Copa del Món”.

La cita de Lake Louise comença el dia 29 amb entrenaments oficials de descens, continuarà el 30 i el dia 1 també amb entrenaments, per entrar ja en competició els dies 2 i 3 amb descens, i el 4 amb supergegant. Les curses es disputaran, en horari andorrà, a partir de les 20:00h el primer descens, a les 20:30h el segon descens, i a les 19:00 el supergegant.