Jornada de reciclatge de delegats tècnics FAE i RFEDI a Andorra

El passat cap de setmana Andorra va acollir una intensa jornada de reciclatge dirigida als delegats tècnics de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) i de la Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI).

L’acte va comptar amb una alta participació, amb 40 delegats de la RFEDI i 20 delegats andorrans, a més de Quique Díaz, delegat FIS al sud d’Europa, i Janez Flerez, de la FIS. Durant la jornada, celebrada el passat dissabte, es van plantejar diferents temes com una actualització de reglaments, anàlisi d’incidències de l’any passat i fer una repassada de totes les novetats FIS pel que fa a la reglamentació de la temporada 22-23.

Igualment, a l’acte va participar Àlex Bercianos, director del circuit de gel del Pas de la Casa, per explicar el funcionament, reglament i preparació de les G.Sèries. 

Dijous, les Jornades Tècniques de Tardor

Les Jornades Tècniques de Tardor, organitzades per la Comissió Tècnica de la FAE, se celebren el pròxim dijous 24 de novembre a partir de les 18:00h als cinemes Illa Carlemany. Serà una tarda en què estan programats diversos actes, des del lliurament dels Premis Tecnificació (Túnel d’Envalira) de la temporada 2021-22, fins a la presentació per part del secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, i del director esportiu de la secció d’alpí de la FAE, Roger Vidosa, dels nous serveis i funcionament del CTEO. Així mateix, es presentaran els reglaments de la campanya 2022-23 i s’analitzarà el recull d’incidències del 21-22.